Zwangerschap - geboorte

babyborrel  babyshower geboorte decoratie verhuur fotobooth backdrop photobooth

Je baby'tje is onderweg of zelfs al geboren? PROFICIAT!

Een baby'tje is een nieuwe start, je wereld wordt op zijn kop gezet.  Liefde, tranen en geluk in zo'n klein lichaampje.

 

Of u nu een babyborrel plant om de geboorte van uw kind te vieren of een babyshower organiseert voor een vriend of familielid, Celebrations by Design staat klaar om u te helpen.

 

Baby on board

Gaat u een gender reveal organiseren of wilt u bij de laatstje weekjes een babyshower organiseren? Dan heeft u waarschijnlijk al 'babyshower decoratie verhuur" opgezocht.

Wij zorgen voor een adembenemende achtergronden voor al jullie selfies en herinneringen gepersonaliseerd met de naam. Of liever een levensecht Tic-Tac-Toe spel als gender reveal? We samen brainstormen voor babyshower spelletjes.

Wat is een babyshower?

Een babyshower is nog niet erg gekend in België. Wel jammer, want het is de laatste kans om de toekomstige mama in de bloemetjes te leggen voordat de slaaploze nachten beginnen.

Vaak georganiseerd door naaste vrienden of familie als verrassing. Of u organiseerd het zelf zodat gasten al een groot deel van de geboortelijst kopen zodat de hoogstnodige spulletjes al een plekje krijgen voor de grote dag er is.

Ook zijn lekkernijen, cadeautjes en soms zelf kleine spelletjes aanwezig. 

Voor een gender reveal hebben we twee assortimenten in ons gamma:

  • Gender reveal-ballon
  • Confetti cannon

Tip: check zeker onze blog voor genderreveal ideëen dat we ook samen waar kunnen maken.


Hello Baby!

EINDELIJK! Na lang wachten is je kleine 'bundle of joy' er.

Maar ook je familie en vrienden zouden er bij willen zijn. Met onze decoraties zorgen we ervoor dat uw eenmalige familiebijeenkomst moeiteloos verloopt, zodat u minder vermoeid bent en meer energie kunt steken in het vieren van de bijzondere momenten. Geen tijdverlies, alleen plezier en herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Van schattige pastelkleuren tot eigentijdse en elegante ontwerpen, we hebben voor elk wat wils.

babyborrel geboorte decoratie verhuur fotobooth backdrop photobooth, geboorte baby foto's fotograaf, baby foto accessoires

TIP!: Wij zetten de deco 's ochtends aan het gewenst tijdstip klaar in uw gekozen ruimten en komen deze s' avonds of de ochtend er na alles weer ophalen.

Dit betekent dat jullie alle tijd hebben om zelfs alleen met de baby een fotoshoot te houden en eventueel zo besparen op een fotograaf.

Eveneens kunnen we accessoire-box achterlaten voor de fotoshoot.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te plannen en te transformeren tot een prachtige herinnering.


"Laat ons de zorgen wegnemen, zodat u kunt genieten van de momenten die er echt toe doen. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van uw speciale dag."

- Celebrations by Design