Bruiloft - huwelijksaanzoek

Eerst en vooral: PROFICIAT !

Een nieuwe fase in jullie leven: jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.

 

We zijn hier om uw speciale dag onvergetelijk te maken met adembenemende decoraties die Pinterest-worthy zijn. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijke, intieme sfeer, waardoor uw dag nog specialer wordt.


En het beste van alles?

We besparen u tijd, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het vieren van jullie liefde.


altaar decoratie verhuur, huren decoratie huwelijk, huwelijksaanzoek decoratie, gepersonaliseerde decoratie, unieke decoratie

Onze dienst

Op zoek naar huwelijksaanzoek versiering of verhuur van huwelijk decoratie? Tijdens de voorbereiding komt er heel wat op jullie af: op internet zijn er +101 checklisten te vinden.

Daarom dat wij er al enkele voor u samen afvinken.

Onze decoraties zijn ontworpen om de perfecte sfeer te creëren voor uw trouwdag of huwelijksaanzoek. Of u nu kiest voor een romantische en klassieke stijl, een boho-chique thema, of iets geheel unieks, we hebben de creativiteit en expertise om uw visie tot leven te brengen.

Tafels, stoelen, tafelbekleding, servies niet inbegrepen.

 • Bij kidstable kunnen we wel een tafel en stoelen/zitkussens voorzien (afhankelijk van de hoeveelheid kindjes)

Waarom kiezen voor Celebrations by Design?

 • Pinterest Worthy: Onze decoraties zijn geïnspireerd op de nieuwste trends en zijn Instagram- en Pinterest worthy. Créer een WOW-effect op uw gasten en maak jullie foto herinneringen fabuleus.

 • Persoonlijk en Intiem: We werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en creëren een sfeer die ieder persoon zal ontroeren.

 • Tijdsbesparing: Laat ons het decoratiewerk voor u doen, zodat u kostbare tijd kunt besparen en kunt genieten van de momenten die ertoe doen.

 • Geldbesparing: Door de inflatie, dat we niet hoeven uit te leggen, is materiaal enorm duur geworden. Maar wij kopen in grote bulk en hergebruiken hoogwaardige materialen. Eveneens hebben wij apparatuur voor decoratie op maat te maken.

Onze diensten omvatten:

 1. Adembenemende Backdrops voor fotomomenten

 2. Kindertafel voor Kleine Gasten: We bieden ook een kindertafel om de kleintjes bezig te houden, zodat de volwassenen in alle rust (en plezier) kunnen genieten.

 3. Welkomsborden: Verwelkom uw gasten of klanten op een elegante manier

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken in drie stappen:

 1. Inzicht: Het formulier dat u invult geeft ons een begin om jullie wensen te verwerken

 2. Connectie: We plannen een gesprek om details te bespreken en al jullie vragen en behoeften vast te leggen.

 3. Op maat: Vervolgens ontvangen jullie een vrijblijvende offerte op basis van jullie specifieke vereisten.

Dagplanning

U stuurt ons uw locatie naar keuze door, en wij komen enkele uren voor uw feest opbouwen. De dag ervoor kan ook, indien er niet gekozen wordt voor ballonnen. Afbraak kunnen we 's avonds laat inplannen of de dag erna. Dit zullen we zeker samen nog eens bespreken.


Contacteer ons nu om uw trouw- en huwelijksaanzoek decoraties te boeken en uw speciale dag nog specialer te maken!

"Laat ons de magie toevoegen aan uw liefdesverhaal, zodat u kunt genieten van elk moment van deze bijzondere gelegenheid. We kijken ernaar uit om samen te werken en uw visie werkelijkheid te maken."

- Celebrations by Design