FAQ's


1. Wat is een backdrop?

Backdrop is een Engels woord voor achtergrond. Ook gekend als fotocorner, fotohoek, fotobooth of decoratief achtergrond. Gemaakt speciaal voor u en uw groot mijlpaal of evenement.

Een backdrop is heel populair, maar in de meeste gevallen zeer basic gemaakt. Wij werken met veel details.

hieronder een schets van wat er gegarandeerd in ons pakket zit kunt u bekijken bij richtprijzen & realisaties.

Jaarlijks personeelsfeest of nieuwjaarsdrink tot de feestelijke opening van een nieuw bedrijf of gebouw, een jubileum of de lancering van een nieuw product? Een backdrop zal zorgen voor foto's en reclame.

2. Waarom werken met een evenement decorateur?

  • Tijdsbesparing: Elk detail wordt geregeld zodat U ten volle kan genieten van uw feest zonder zorgen.
  • Ervaring: we hebben een grote bagage aan kennis en ervaring waardoor niets over het hoofd gezien wordt.
  • Kwaliteit: Als decorateur hebben wij een portfolio aan uitstekende materialen die de kwaliteit van uw feest garanderen.
  • Budgetbesparing: Ons portfolio aan materiaal zorgt ervoor dat grote decoratieve stukken u veel goedkoper uitkomen dan alles te DIY'en
  • Originaliteit: Een eventdecorateur werkt een uniek, gepersonaliseerd en creatief concept uit dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid én budget.

3. Mag ik materiaal na het feestbijhouden?

De ballonnenboog mogen jullie uiteraard bijhouden. Ballonnen blijven op kamertemperatuur 1 a 2 dagen goed. Daarna zijn ze nog mooi, maar worden ze met de dag kleiner.

De vaste materialen nemen we terug mee (incl. het groot detailwerk in de ballonnenboog)

4. Hoeveel ruimte moet ik voorzien voor de decoratie?

Ideale situatie: ruimte van minstens 200cm breedte x 220cm hoogte zijn met één stopcontact (of verlengdraad mogelijkheid).

Desnoods verspreiden we met jullie akkoord de decoratie over de beschikbare ruimte.

Voor buiten in het gras:  We plaatsen een zeil onder het materiaal en een houte plaat onder de grote attributen (zetel, stoel of schommel).

TIP: lucht en helium ballonnen krimpen en zetten zich uit met temperatuurverschillen. Dit is vooral visueel zichtbaar met folieballonnen (rimpels). Hierdoor zijn de ballonnen buiten niet langer dan enkele dagen houdbaar. Een schaduwplek is aangeraden.

5. Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn evenement?

Voor een persoonlijke offerte kun je eenvoudig contact met ons opnemen via ons aanvraagformulier op de website, e-mail of telefoon. We zullen graag meer informatie verzamelen over je evenement en je specifieke wensen om een nauwkeurige offerte op maat te maken. Rekeninghoudend met jullie wensen en budget.

Eventuele moodboard mag  doorgestuurd worden via mail. Liever alles aan ons overlaten? Geen probleem, we'll think outside of the box. Elke creatie dat we maken is uniek!

6. Hoeveel bedraagt het voorschot dat vereist is om mijn decoratie te reserveren?

We vragen een voorschot van 30% à 40% (40% bij gepersonaliseerde materialen) van de totaalprijs om je datum te reserveren en met de voorbereidingen te beginnen. Dit stelt ons in staat om de benodigde materialen en middelen te organiseren voor een vlekkeloze uitvoering van je evenementdecoratie.

7. Wat gebeurd er als ik niet tevreden ben met de geplaatste decoratie?

We streven naar volledige tevredenheid bij al onze klanten. We proberen ons altijd zo hard mogelijk aan te sluiten aan uw kleur en interieurstijl en uw moodboards. We bieden garantie tot het moment dat ons team het terrein van de klant verlaat na de plaatsing. Indien gewenst kunnen we net voor de plaatsing laatste details bespreken.

8. Hoeveel van tevoren moet ik een afspraak inplannen?

Het is aan te raden om je decoratie zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als je een specifieke datum hebt voor je evenement. Populaire data kunnen snel volgeboekt raken. Eén week op voorhand is het minimum. Twee à drie weken is perfect. Eveneens geeft dit ons voldoende tijd om origineel uit de hoek te komen met gepersonaliseerd materiaal en unieke stukken.

9. Annulatiekosten en waarborg

Wij zijn heel transparant en eerlijk. Helaas kunnen we het voorschot niet terugbetalen bij annulatie, mits we op maat gemaakte materialen en decoraties maken. De waarborg van 50 euro kan betaald worden via Payconiq of cash na decoratieplaatsing. De waarborg wordt teruggegeven nadat alle items gecontroleerd zijn op eventuele schade.

Echter is een ongelukje gauw gebeurd. In geval van grote schades of bij verlies, wordt dit verrekend met de waarborg.

Mocht je nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan klaar om je te helpen en je evenement onvergetelijk te maken!