Initatiesacramenten

Bij Celebrations by Design begrijpen we hoe belangrijk deze bijzondere momenten zijn in het leven van u en uw kind.

Van doopsel naar communies tot vormsel.

We streven ernaar om van elk van deze gebeurtenissen een onvergetelijke en elegante ervaring te maken. Onze decoraties zijn zorgvuldig ontworpen om de vorming en mijlpalen van uw kind te vieren, en we bieden praktische oplossingen voor uw grote familiebijeenkomst. U kunt vertrouwen op ons klassiek en elegant ontwerp, wat u tijd bespaart en een vleugje magie aan uw evenement toevoegt.

foto communie idee, verhuur gepersonaliseerd, backdrop, fotocorner, fotobooth photobooth verhuur communie, lentefeest, vormsel, initatiesacramenten, kerkelijke evenementen mooie foto's

Wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken en om ervoor te zorgen dat deze mijlpalen in het leven van uw kinderen worden gevierd in stijl en elegantie.

Persoonlijk feitje:

Onze kinderen zijn niet gedoopt voor religieuze redenen. Toch gaan wij opteren voor een lentefeest

Waarom en wat is een lentefeest?

Niet-gelovige opteren voor een lentefeest om foto's, herinneringen, feest en cadeautjes niet te ontzeggen van hun kind. Persoonlijk laten wij de religieuze keuze en beslissing open voor onze kinderen. Maar we steunen ieders beslissing en rituelen.

Uw visie tot leven brengen

 

Onze decoraties zijn ontworpen om de perfecte sfeer te creëren voor deze speciale gelegenheden, en we streven ernaar om uw visie tot leven te brengen.

 

 • Klassiek en Elegant: Onze decoraties hebben een tijdloze uitstraling die past bij de tradities van doopsel, communie en lentefeesten.

 • Moodboard: u mag ons eveneens bij elke gelegenheid en evenement een moodboard doorsturen om uw visie te verfijnen.

foto communie idee, verhuur gepersonaliseerd, backdrop, fotocorner, fotobooth photobooth verhuur communie, lentefeest, vormsel, initatiesacramenten, kerkelijke evenementen mooie foto's

Waarom kiezen voor Celebrations by Design?

 • Pinterest Worthy: Onze decoraties zijn geïnspireerd op de nieuwste trends en zijn Instagram- en Pinterest worthy. Een WOW-effect bij uw kind en gasten

 • Persoonlijk en Intiem: We werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en creëren een sfeer die ieder persoon zal ontroeren.

 • Tijdsbesparing: Laat ons het decoratiewerk voor u doen, zodat u kostbare tijd kunt besparen en kunt genieten van de momenten die ertoe doen.

 • Geldbesparing: Door de inflatie, dat we niet hoeven uit te leggen, is materiaal enorm duur geworden. Maar wij kopen in grote bulk en hergebruiken hoogwaardige materialen. Eveneens hebben wij apparatuur voor decoratie op maat te maken.

Onze diensten omvatten:

 1. Adembenemende Backdrops voor fotomomenten

 2. Kindertafel voor Kleine Gasten: We bieden ook een kindertafel om de kleintjes bezig te houden, zodat de volwassenen in alle rust kunnen genieten.

 3. Welkomsborden: Verwelkom uw gasten of klanten op een elegante manier.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken in drie stappen:

 1. Inzicht: Het formulier dat u invult geeft ons een begin om uw wensen te verwerken

 2. Connectie: We plannen een gesprek om details te bespreken en al uw vragen en behoeften vast te leggen.

 3. Op maat: Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van de specifieke vereisten.Laat ons uw evenement transformeren in een gedenkwaardige gebeurtenis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en om uw decoraties te reserveren.

 

"We kijken ernaar uit om samen te werken uw kinds bijzonder mijlpaal"

- Celebrations by Design